Huisarts Hans van der Linde is een kritische medicus waar het de rol van de farmaceutische industrie in de gezondheidszorg betreft. Nu heeft van der Linde, inmiddels gepensioneerd, de combinatie van belangenverstrengeling en advisering aan de overheid door het RIVM publiekelijk aan de orde gesteld. In reactie hierop heeft directeur Roel Coutinho, met Minister Schippers als rugdekking, een bodemprocedure tegen van der Linde aangespannen. In de volgende artikelen kan je er meer over lezen.

Lees meer...De rechter heeft gesproken. De vordering van het RIVM en dr. Roel Coutinho is afgewezen. Dit betekent dat de uitlatingen over belangenverstrengeling van het RIVM/Coutinho door huisarts Hans van der Linde niet onrechtmatig zijn.

29 september 2012

Lees meer...De petitie om de rechtszaak van tafel te krijgen is gestart onder de titel: "Minister Schippers, stop proces tegen kritische huisarts". Je kunt deze tekenen op de petitie: stop proces tegen huisarts. Of klik op het plaatje en je bent meteen op de juiste pagina.

31 januari 2012

Lees meer...Een update in de rechtszaak van het RIVM en de Staat tegen huisarts Hans van der Linde. Samen met zijn advocaat gaat hij in de tegenaanval en er is een petitie in de maak.

25 januari 2012 - een update

Lees meer...Huisarts Hans van der Linde is gedaagd door de Staat en het RIVM inzake zijn oproep om een onderzoek te doen naar de invloed van belangenverstrengeling op de advisering naar de overheid met betrekking tot de griepvaccinatie.

15 jan 2012

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com